LJETOVANJE

Prijava za ljetovanje

Hrvatski sindikat telekomunikacija svojim članovima nudi boravak u 2 apartmana smještena u središtu Punta na otoku Krku, 2 apartmana smještena u Vrbovskoj na otoku Hvaru,  apartman Pupa u Kaštel Gomilici  u predviđenim terminima, boravak u seoskom domaćinstvu pored Karanca u Baranji,  te dodatne popuste u hotelima i kampovima.

Pročitaj više

Amadria hoteli - 15% popust

Hrvatski sindikat telekomunikacija svojim članovima nudi povoljno ljetovanje u hotelima uz 15% popusta na sve Amadria hotelske kapacitete.

Pročitaj više

Valamar - 15% popusta

Hrvatski sindikat telekomunikacija svojim članovima nudi povoljno ljetovanje u hotelima uz 15% popusta na sve Valamar hotelske kapacitete 

Pročitaj više

Bakine čarolije - seosko domaćinstvo kraj Karanca u Baranji

Hrvatski sindikat telekomunikacija je svojim članovima omogućio povoljniji odmora na seoskom domaćinstvu Bakine čarolije kraj mjesta Karanac u Baranji.

 

Pročitaj više

Studio apartman Pupa u Kaštel Gomilici

Ako tražite ugodan smještaj za 3 osobe, toplu dobrodošlicu nudi Studio apartman Pupa u Kaštel Gomilici.

Apartman je svega par minuta udaljen od uređene šljunčane plaže s tuševima, ali isto tako betoniranom Lungomare stazom možete kilometrima šetati, rolati ili se voziti biciklom uz more. 

Velika je pogodnost odlična prometna povezanost koja omogućava da se jako brzo nađete u bilo kojem zanimljivom dijelu od  Trogira do Splita, a oni avanturističkog duha mogu se uputiti planinarskim stazama na obližnji Kozjak

Pročitaj više

VRBOSKA na otoku Hvaru

Hrvatski sindikat telekomunikacija omogućio je svojim članovima povoljno ljetovanje u Vrboskoj na otoku Hvaru u dva apartmana u bungalovu broj 5 u turističkom naselju smještenom u borovoj šumi u neposrednoj blizini centra Vrboske.

Pročitaj više

PUNAT na otoku Krku

Hrvatski sindikat telekomunikacija je svojim članovima omogućio povoljno ljetovanje u dva apartmana u Puntu na otoku Krku, jednom od najljepših mjesta ˝Zlatnog otoka˝, kako od davnina zovu otok Krk, uz obilje sunca, pješčanih, šljunčanih i kamenih plaža, hladovini maslina, crnike i borova, svim gostima je zajamčen nezaboravan odmor za tijelo i dušu.. 

 

Pročitaj više

Avanturističko ljetovanje za djecu i mlade od 7 do 18 godina!

Avanturističko ljetovanje za
djecu i mlade od 7 do 18 godina!
Jedinstveno u Hrvatskoj!

Pročitaj više