DOGAĐANJA

Zagreb International Advocacy Workshop

U organizaciji Kuće ljudskih prava HST je sudjelovao u radionici o međunarodnom zagovaranju za predstavnike organizacija civilnog društva za ljudska prava. 

Pročitaj više

Međunarodni praznik rada - 1. svibanj

Čestitamo Vam 1. svibanj
Međunarodni praznik rada!

Pročitaj više

Finale HST lige na zagrebačkom Velesajmu

U četvrtak 27.4.2023. održana je završnica HST Telekom lige na terenima Nogometnog centra Šalata.

HST liga započela je u rujnu, 2022. godine i nakon 20 održanih kola iskristalizirala je pobjednika - momčad BroadCaststorm iz Hrvatskog Telekoma.

Pročitaj više

Dobrovoljno darivanje krvi u Rijeci

Dobrovoljno darovanje krvi radnika Hrvatskog Telekoma, povodom nacionalnog dana dobrovoljnih davatelja krvi koji se u Republici Hrvatskoj obilježava se 25. listopada.

Pročitaj više

Nastavak HST malonogometne lige u Zagrebu

Sudjeluje 9 momčadi iz 6 podružnica HST-a (A1 Hrvatska, Combis, Ericcson Nikola Tesla Servisi, Hrvatski Telekom, Iskon,Telemach).

Pročitaj više

Zajedno za veće plaće, sigurnost radnog mjesta i bolje uvjete rada

Unatoč ekstra visokoj dobiti koju smo poslodavcima zaradili, oni naš rad nisu spremni pošteno platiti, niti u vrijeme kada cijene vrtoglavo i nezaustavljivo rastu ugrožavajući našu golu egzistenciju.

Pročitaj više

Svjetski dan hipertenzije

Svjetski dan hipertenzije obilježava se od 2005. godine kada ga je inicirala Svjetska liga za borbu protiv hipertenzije. Od tada se obilježava svake godine s ciljem podizanja svijesti, informiranja i edukacije opće populacije o prevenciji, otkrivanju i liječenju hipertenzije te posljedično prevenciji moždanog udara, srčanog udara te drugih srčanih i bubrežnih bolesti.

Pročitaj više

Susreti s radnicima u Hrvatskom Telekomu

Sindikalni povjerenici HST-a redovito obilaze radnike i naše članove u svim našim podružnicama. Tijekom travnja i svibnja mjeseca intenzivnije smo obilazili radnike Hrvatskog Telekoma kao upoznavanje s predstojećim pregovorima za Kolektivni ugovor HT d.d.

Pročitaj više

HST malonogometna liga četvrtkom

U Zagrebu u organizaciji Hrvatskog sindikata telekomunikacija održava se HST malonogometna liga, na terenu NK Trešnjevka(Graba), Veprinečka 16. 

 

Pročitaj više

HST sportski susreti u Rijeci

U sportskom centru na Čavlima 22.listopada 2021. godine održani su HST sportski susreti za područje Rijeke.  Natjecanja su se održavala u tri kategorije: 1. nogomet, 2. pikado, 3. briškula - trešeta

 

Pročitaj više

Sportski susreti HST-a u Osijeku

U subotu 16.listopada 2021. godine održani su Sportski susreti HST-a u dvorani Gradski vrt u Osijeku. Radnici A1 Hrvatska, Combis, Ericsson, HT, Optima Telekom i Telemach natjecali su se u disciplinama: nogomet, basket, stolni tenis, graničar, šah, kartanje bele i potezanje konopa. Čestitamo svim sudionicima, a osobito pobjednicima. 

Pročitaj više

Sportski susreti HST-a u Zagrebu

U subotu 25.rujna 2021. u SC Fair Play u Zagrebu, održani su Sportski susreti HST-a. Radnici telekom i IT sektora iz A1, Combisa, Ericson NT Servisi, HT-a, Optima telekoma i Telemacha družili su se i natjecali u nekoliko disciplina: nogometu, stolnom tenisu, šahu, kartanju i pikadu.  

Pročitaj više