DOGAĐANJA

HST na međunarodnoj konferenciji UNI ICTS World u Cape Townu

Na međunarodnoj konferenciji u organizaciji UNI Global Uniona u Cape Townu Hrvatski sindikat telekomunikacija predstavljali su Viktor Vanek i Marijo Kožić

Pročitaj više

Završnica HST TELEKOM lige sezona 2023./2024.

U četvrtak 11.04.2024 na Nogometnim terenima Šalata na Velesajmu u Zagrebu održana je završnica druge uzastopne sezone HST TELEKOM malonogometne lige

Pročitaj više

HST na HT biciklijadi u Osijeku

U subotu, 10. lipnja, u Osijeku je održana četvrta HT Biciklijada u kojoj su sudjelovali mnogi naši članovi. Kolege su biciklirale dobro uhodanom rutom od Kontaktnog centra do dvorca Tikveš u Kopačkom ritu te u povratku do osječkih Katakombi.  

Pročitaj više

HST prvaci Lige firmi u Splitu

Ekipa HST kojoj financijsku podršku pruža upravo Hrvatski sindikat telekomunikacija osvojila je ovogodišnju Ligu firmi u Splitu

Pročitaj više

Zagreb International Advocacy Workshop

U organizaciji Kuće ljudskih prava HST je sudjelovao u radionici o međunarodnom zagovaranju za predstavnike organizacija civilnog društva za ljudska prava. 

Pročitaj više

Međunarodni praznik rada - 1. svibanj

Čestitamo Vam 1. svibanj
Međunarodni praznik rada!

Pročitaj više

Finale HST lige na zagrebačkom Velesajmu

U četvrtak 27.4.2023. održana je završnica HST Telekom lige na terenima Nogometnog centra Šalata.

HST liga započela je u rujnu, 2022. godine i nakon 20 održanih kola iskristalizirala je pobjednika - momčad BroadCaststorm iz Hrvatskog Telekoma.

Pročitaj više

Dobrovoljno darivanje krvi u Rijeci

Dobrovoljno darovanje krvi radnika Hrvatskog Telekoma, povodom nacionalnog dana dobrovoljnih davatelja krvi koji se u Republici Hrvatskoj obilježava se 25. listopada.

Pročitaj više

Nastavak HST malonogometne lige u Zagrebu

Sudjeluje 9 momčadi iz 6 podružnica HST-a (A1 Hrvatska, Combis, Ericcson Nikola Tesla Servisi, Hrvatski Telekom, Iskon,Telemach).

Pročitaj više

Zajedno za veće plaće, sigurnost radnog mjesta i bolje uvjete rada

Unatoč ekstra visokoj dobiti koju smo poslodavcima zaradili, oni naš rad nisu spremni pošteno platiti, niti u vrijeme kada cijene vrtoglavo i nezaustavljivo rastu ugrožavajući našu golu egzistenciju.

Pročitaj više

Svjetski dan hipertenzije

Svjetski dan hipertenzije obilježava se od 2005. godine kada ga je inicirala Svjetska liga za borbu protiv hipertenzije. Od tada se obilježava svake godine s ciljem podizanja svijesti, informiranja i edukacije opće populacije o prevenciji, otkrivanju i liječenju hipertenzije te posljedično prevenciji moždanog udara, srčanog udara te drugih srčanih i bubrežnih bolesti.

Pročitaj više

Susreti s radnicima u Hrvatskom Telekomu

Sindikalni povjerenici HST-a redovito obilaze radnike i naše članove u svim našim podružnicama. Tijekom travnja i svibnja mjeseca intenzivnije smo obilazili radnike Hrvatskog Telekoma kao upoznavanje s predstojećim pregovorima za Kolektivni ugovor HT d.d.

Pročitaj više